Friday, December 1, 2023

Bucură-te pentru că ți-a luat foc tigara

 

Anul 2022 a început cu o veste bună – ridicarea stării de urgență și practic, marcarea sfârșitului pandemiei.

 

Doar că, imediat, au apărut alte stresuri și părea că nu se mai opresc: începerea războiului de țesut și valul de refugiați, creșterea prețului la energie și creșterea prețului la carburanți care au dus la creșteri în lanț ale prețurilor la produse, creșterea ratelor la bancă.

 

E posibil ca în acest moment să te simți copleșită(ă) de toate aceste evenimente. Problema principală în astfel de situații este cum reacționează corpul tău la stres.

Dacă nu reușești să gestionezi stresul, atunci principala problemă este scăderea imunității – devii vulnerabil(ă) la cele mai inofensive boli – și a capacității de a lua decizii bune.

 

Reacția în lanț pe care o declanșează această situație este că îți afectează și celelalte domenii importante ale vieții: relațiile cu cei dragi (crește iritabilitatea, nervozitatea, tendința de a critica), banii (iei decizii greșite legate de finanțele personale), pacea interioară (nu mai dormi bine, ești încordat(ă) în permanență).

 

Pentru că sunt adeptul ideii că indiferent de start, finish-ul e cel care contează, m-am gândit să te ajut să-ți ridici vibrația cu ajutorul unei provocări care începe pe 1 noimebrie.





Provocarea se numește ”Încheie 2023 În Vibrația Abundenței” și e formată din două părți:

  • Prima parte, care durează de la 1 noiembrie până la 30 noiembrie, se numește ”De la Incertitudine la SIGURANȚĂ” și are ca scop să te scoată din vibrația joasă a stresului și să te echilibreze
  • Cea de-a doua parte, care durează din 5 decembrie până la 26 decembrie, se numește ”Arta De A fi Fericiți” și are ca scop să îți crească vibrația pe toate planurile, astfel încât – în conformitate cu Legea Rezonanței – să atragi în viața ta pe final de an 2023 și început de an 2024 lucrurile pe care le dorești

No comments:

Post a Comment